lsf

مزایا  ال  اس  اف

 

ال اس اف

سرعت بسیار بالای اجرا و نصب: 

روش ال اس اف این فرصت را برای سازندگان ایجاد می‌کند تا سرمایه آنها در کمترین زمان با بهترین کیفیت ساخت بازگردد. به عنوان مثال جهت احداث یک سازه چهار طبقه با زیربنای هزار متر مربع تنها به 120 روز کاری زمان نیاز است.

 

افزایش فضای مفید: 

افزایش 9 الی 12 درصدی فضاهای مفید داخلی در مقایسه با روش های سنتی به جهت کاهش ضخامت دیوارها

 

کیفیت غیر قابل مقایسه و یکنواختی سازه: 

از آنجا که مقاطع سیستم ال اس اف (LSF) در کارخانه تولید می‌ شوند و پس از آن بوسیله مجریان متخصص اجرا می‌شوند، کیفیت سازه در قیاس با روش های سنتی بسیار بالاتر می‌ باشد.

 

سبکی سازه و در نتیجه کاهش نیروی زلزله:

وزن سازه در سیستم ال اس اف (LSF) حدودا 25%-30% سازه‌ های معمول است ، نتیجتا به همین میزان نیروی زلزله بسیار کمتری به آن وارد می شود.

 

کیفیت بالا در اجرای اتصالات: 

متفاوت با ساخت و ساز به روش سنتی که در اکثر مواقع کیفیت پایین اجرای اتصالات سرمنشاء اغلب خرابی ها در زلزله می‌ شوند، در سیستم ال اس اف (LSF) اتصالات دقیق و همچون دیگر اجزای سازه دارای کیفیت اجرای بالایی می‌باشند.

کاهش مصرف انرژی: 

به دلیل عایق بندی صوتی و حرارتی مناسب دیوارها در سیستم ال اس اف (LSF) ، میزان تبادل انرژی در این سازه‌ ها بسیار پایین تر از سازه‌ های ساخته شده به روش سنتی است و در طولانی مدت صرفه جویی قابل توجهی در هزینه حرارتی سازه می‌ شود.

 

حمل و نقل آسان:

 سبکی و ابعاد کوچک مقاطع، زمینه را برای حمل و نقل آسان فراهم می‌کند

 

قابلیت بازیافت:

 اکثر قطعات سازه‌ ای و غیر سازه‌ ای در سیستم ال اس اف (LSF) به صورت پیچی اجرا می شوند و بازیافت، دمونتاژ و انتقال آنها به آسانی امکانپذیر می باشد.

 

مقاومت و دوام بالا در شرایط محیطی متفاوت: 

به علت گالوانیزه بودن تمامی مقاطع، سازه‌ های ساخته شده با روش ال اس اف (LSF) دارای مقاومت بسیار مناسبی در مقابل خوردگی و رطوبت بوده و در شرایط محیطی شمال و جنوب کشور دارای عمر مفید بیشتری می‌ باشند.

 

سهولت اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی: 

در مراحل ساخت مقاطع فولادی جدار نازك ال اس اف (LSF)، مسیر های استاندارد در جان این مقاطع در نظر گرفته می شود كه عبور تاسیسات مکانیکی و برقی از داخل انها باعث سهولت در نصب سیستم های الكتریكی و لوله كشی‌ ها می گردند.

 

عملکرد صوتی خوب:

 عایق درون دیوارها باعث عدم انتقال صدا و عملکرد صوتی مناسب این ساختمان ها می‌ شود.

 

مقاوم در برابر آتش سوزی: 

تمام عناصر این سیستم از جمله عایق های حرارتی و صوتی از استاندارد های ضد حریق برخوردار می‌ باشند.

 

وزن سبک: 

سازه‌ های ال اس اف (LSF) دارای وزن سبکی می‌باشند که این سبک وزنی منجر به افزایش ایمنی در سازه‌ های ال اس اف (LSF) شده است. سازه اس اف (LSF) با هدف مقابله با زلزله طرح ریزی و رواج یافته اند. این سازه‌ ها دارای اسکلت‌ های فولادی محکم و سبک وزنی می‌ باشند که در زمان وارد شدن انرژی‌های زیاد تنشی یا رانشی مانند زلزله، به خوبی از خود عکس العمل نشان می‌ دهند. یکی از این عکس العمل ها، تقسیم انرژی در سازه‌ های اطراف توسط اتصالات پیچ و مهره‌ ای می‌باشد که در نهایت انرژی را بین اتصالات سازه خنثی می‌ نمایند.

 

استقامت بالا: 

فرآیند نورد سرد که بر روی سازه‌ های ال اس اف (LSF) انجام می‌ شود، منجر به افزایش استقامت این سازه‌ ها می‌ شود. سازه‌ های ال اس اف (LSF) در فرآیند نورد سرد، ابتدا گرم می‌ شوند و سپس به یکباره عملیات سردسازی آنها انجام می‌ شود. این کار باعث ایجاد کربن در بین لایه‌ های عناصر آنها می‌ شود و این استقامت فولاد را بالاتر می‌ برد. همچنین فولادی که نورد سرد می‌ شود، دیگر خاصیت شکنندگی و خم شوندگی خود را از دست می‌ دهد و این منجر به استقامت بیشتر  ساختمان در زمان زلزله یا آتش سوزی می‌ شود. از این لحاظ ایمنی در سازه‌ های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.